Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre atlantic city trump casino blow up. Platform lan isi sing certified ing 16 saka paling gedhé ing donya diatur lan mentas diatur wilayah lan nyedhiyani merek karo kualitas dhuwur casino game lan kacepetan maksimum kanggo pasar. Highly fleksibel LONGKANGAN platform, digunakake dening luwih saka 100 saka industri kang anjog merek internasional, ngijini operator kanggo kanthi cepet ngakses lan miwiti isi saka pilihan saka luwih saka 3,500 lan slot game tabel ing siji integrasi atlantic city slots best machines. Martina Hrabinská, CCO, SYNOT Game, ngandika: "We are seneng kanggo nerbitaké kita game karo premium operator kaya Netbet lan 777, sing terus kuwi adiluhung jeneng ing industri lan antarane pemain. Loro NetBet lan 777 saiki bisa ngakses SYNOT Game' isi portofolio liwat LONGKANGAN karo pangiriman page phase saka slot video arep manggon ing Netbet.com lan 777.dadi domain, lan mengko ngiring dening Netbet.ro lan 777.es lan liya-liyane atlantic city slot machines jackpots. We are looking nerusake kanggo kerjasama sukses kang mesthi bakal nggawa kita asil gedhe lan nambah kita tilas global." Michael Probert, Pejabat Pangareping Komersial ing iSoftBet, ngandika: "LONGKANGAN becik casino isi solusi kanggo loro operator lan suppliers kanthi cepet nggabungake, miwiti lan pertunjukan paling industri isi, lan kita lagi remen karo sukses SYNOT wis ing nyebarke sing game kanggo loro merek anjog." Bab iSoftBet iSoftBet premium online lan seluler lunak casino lan game supplier, nyediakake anjog produk game kanggo sawetara saka donya paling gedhé lan paling sukses merek. SYNOT Game portofolio ngandhut 40 original judhul kasedhiya ing 24 basa lan dilisensi lan certified ing sawetara wilayah strategis kalebu Malta, Denmark, Swedia lan Portugal atlantic city trump casino demolition.
Kita sing dilisensi ing UK lan Alderney lan sing disetujoni kanggo disebaraké isi ing macem-macem diatur pasar kalebu Belgium, Italia, Spanyol, Portugal lan Romania. Ing iSoftBet aturan kalebu lengkap bali kantor sistem saéngga operator kanggo nggawe bespoke promosi, kurban sawetara saka sudhut pamuter bonus lan ganjaran, uga minangka harvest lan trek nyata-wektu game data kinerja.iSoftbet wis setya kanggo tanggung jawab game lan tundhuk karo paling kenceng global badan peraturan. Anjog platform pengumpulan ngijini NetBet lan 777 kanggo enggal akses SYNOT Game isi portofolio karo siji integrasi 21 juni 2019: iSoftBet nglereni-pinggiran Game Platform Pengumpulan (LONGKANGAN) wis diwenehi merek utama NetBet lan 777 akses cepet menyang SYNOT Game' in-house isi portofolio saka paling performing slot 888 poker nang panggeser opsi.

LONGKANGAN nawakake online kasino akèhé katalog saka game kanggo maksud diatur pasar lan pamuter jinis sumberipun saka 50 saka pihak katelu paling gedhé suppliers, uga minangka inang saka marketing majeng lan nyata-wektu gamification pribadi, kayata Ing-Game 888 poker kode bonus kanada.