Global olahraga totoan isi hub lan inovasi studio IMG Arena wis ditambahaké extension enem sasi kanggo sawijining live streaming kemitraan karo Brazil kang paling dhuwur undakan saka basket profesional, Brasil Liga Nacional de Basquete (PUNGKASANIPUN) casino dening warga bank park. Gawe anyar menehi hasil bakal weruh IMG Arena nyedhiyani tambah manggon stream jangkoan saka game saka Novo Basquete Brasil, uga minangka game ing Copa Super 8, karo live streaming kasedhiya ing pasar ing saindhenging donya casino akeh bali lan entuk. Dibukak ing desember 2008, PUNGKASANIPUN nggawa bebarengan ndhuwur tiers Brasil profesional tim basket kanggo nggawe basket kapindho olahraga paling populer ing Brazil konco bal-balan."Kita njupuk gedhe penggalihipun dhumateng ing ngumumake nganyari maneh saka kemitraan ing kuwi angel lan tantangan wayahe kanggo kabeh masyarakat," ngandika PUNGKASANIPUN presiden Nilo Guimarães iku odawa casino mbukak dina iki. "Voting saka dateng ditampa dening IMG Arena, anjog panyedhiya kanggo olahraga totoan industri nuduhake yen NBB wis ngirimke, taun-taun, liyane sing ngalangi lan produk cocog ing olahraga bisnis."Extension rawuh sawise IMG Arena pungkasan sasi ngetik menyang long-term manggon totoan streaming lan data persetujuan karo Donya Tenis Meja (WTT), amal olahraga totoan operator akses kanggo isi antarane kabeh table tennis acara mbukak dening WTT, kalebu Juara cocog. iku offshore gambling legal ing texas.