Operator Casino Hard Rock Internasional (HRI) wis di dudohake page rincian saka sawijining ngajokaken integrasi project resor cedhak Barcelona, Spanyol kudu olahraga gambling bakal legalized. HRI bubar ketemu dhewe sawijine isih panganyang kanggo casino lisènsi ing Spanyol katalan wilayah sawise mantan joint venture partner Melco Pembangunan Internasional sujud metu lan saingan bid saka Malaysia operator Genting iki mundur ahead saka 30 juni deadline kanggo pengajuan ngendi aku bisa tuku meja poker ing nyimpen. On Monday, HRI dicethakaké ana ing first rincian project iku nelpon Hard Rock Donya Hiburan ngendi aku bisa tuku receh dilakokno slot mesin.
Project, kang kaleksanane kira-kira price tag saka €2b (ngetang tanah biaya lan infrastruktur nginggilaken), ngarep-arep kanggo occupy maksimum 745k-alun-meter ing Vila-seca lan Salou (Tarragona) wilayah sing katalan pemerintah wis ditetepake minangka sawijining Pusat Rekreasi lan Pariwisata (CRT). Ing project phase pisanan bakal dikenal minangka Hard Rock Hotel & Casino Tarragona.€600m project bakal kalebu 500-kamar "kulawarga-oriented" hotel ing collaboration karo jejer PortAventura Donya taman tema. A collaboration karo Nilai Toko bakal weruh munggah saka 10k-alun-meter toko papan nyakup liwat 75 kopi.
Property uga bakal dadi tuan rumah 6k-alun-meter kolam lan kelompok, plus 15k-jog Hard Rock kinerja Urip ajang. Minangka kanggo game opsi, Hard Rock Donya Hiburan plans kanggo kurban 1,200 elektronik mesin game lan 100 tabel game, nggawe casino "antarane paling gedhé ing Eropah." Dening comparison, Republik Siprus casino project sing Melco wis nerusake karo (sans HRI) dibutuhake kanggo kurban minimal 1k slot lan 100 tabel game. Pamaréntah lokal wis dawa wis itching kanggo nggawe kemajuan ing sawijining ngajokaken CRT lan HRI ketua/CEO Jim Allen ngandika marang klompok iki "diajeni kanggo bisa karo katalan pemerintah ing tumitah saka Hard Rock Donya Hiburan lan katon nerusake kanggo nggawa kelas-page hiburan lan hospitality pengalaman ing wilayah." A sethitik nyedhaki ngarep, Florida basis HRI announced minggu kepungkur iku wis diangkat Matt Harkness minangka presiden anyar saka perusahaan kang Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City ngendi aku bisa tuku mesin gambling. Harkness 15-taun AC veteran, kalebu pedamelanipun wonten ing Trump Taj Mahal, kang HRI angsal ing Maret lan saiki remodel pas account sawijining inti music-tema identitas. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.