ainland pengunjung kanggo Macau sing mung diijini kanggo njupuk watesan grafik saka RMB20,000 (US$2,985) ing awis nalika nyebrang tapel wates.

Residents dharatan gambling in Langkawi wis ajeg tak watara watesan iki dening mundhut item saka salah siji saka Macau kang pawnshops utawa perhiasan toko nggunakake kertu UnionPay, langsung bali item ing ijol-ijolan kanggo awis – proses sing ora ilegal ing Macau hukum pahlawan hammerwatch gambling rigged. Toko melu biasane biaya gamblers ragad ing sistem sing.f 23 wong-wong dipenjara, Pengadilan Polisi dikenali 10 minangka kang seng di tuduh saka digunakake minangka "tip hustlers" ing kasino.

Wong kuwi biasane solicit gamblers sing nduweni kertu UnionPay lan kudu seger awis, lan ngajak gamblers kanggo ninggalake casino lantai lan rawuh toko UnionPay-aktif toko kanggo njaluk dhuwit, ngandika kepala Pengadilan Polisi kang IKU kadurjanan divisi, Sou Sio Keong, ing penet dianakaké arahan ing ngisor iki ana serangan slot simpenan pulsa 5 ewu. Biro [Pengadilan Polisi] pracaya sing...sawetara saka daratan Cina POS unit padha smuggled kene, lan sawise sawetara perubahan, iki unit padha didol kopi kene ing Macau," Pak Sou ngandika sak pencet arahan.r Sou diterangno sing kuwi dodolan terminal wis biasane wis tampered karo ing kuwi cara sing UnionPay jaringan ngenali mau minangka kang pangguna lan dilakokno ing dharatan China, ngendi transaksi fees kebak dening UnionPay sistem sing luwih murah tinimbang ing Macau slot simpenan pulsa 10 ewu tanpa cutout. Miturut marang, kopi melu ing kasus daya kedhaftar ragad katutup ing RMB26 saben transaksi.ost kasus nglibatno seng di tuduh ilegal transaksi liwat access UnionPay terminal njupuk panggonan nang kasino lan lingkungan wilayah, nyatakake Lusa laporan panutup transaksi ing kawitan-setengah 2016 slot simpenan pulsa 5000 indosat. #8220;Iku pisanan sing kita wis ditemokke kuwi gedhe-ukuran operasi tampering karo POS terminal," ngandika ing Pengadilan Polisi kang Pak Sou, nalika dijaluk dening media lokal kanggo komentar ing Thursday serangan. Panjenenganipun ditambahaké polisi padha ora ngatur metu kamungkinan sing luwih kopi ing Macau bisa uga wis nggunakake ilegal-dipunéwahi UnionPay genggem terminal. slot simpenan pulsa 10rb tanpa cutout.