angwon Tanah Inc bisa mbayar karo munggah kanggo enem nilai persentasi ekstra relatif kanggo sawijining mediawiki wis tax, ing proposal sing bakal ndeleng operator saka Korea Selatan kang mung casino kanggo warga duwe sawijining game lisensi lengkap kanggo 20 taun, kanggo 2045, ngandika banking klompok JP Morgan.komite Nasional negara kang Majelis ngajokaken ana sing hukum sing ngidini operasi Kangwon Tanah resor, kang dumunung ing upland wilayah njaba ibukutha Seoul, kudu dibenakake kanggo ngidini kanggo maneh lisensi ragad entri kanggo donya poker turnamen. P Morgan analysts DS Kim lan Derek Choi nyatet ing memo dina sing padha Korea Exchange-kadhaptar Kangwon Tanah Inc saiki mbayar 25 persen saka bathi wis tax kanggo nilar mine dana, "ing ndhuwur saka biasanipun game tax" ing 10 persen saka revenue game reged (GGR).n februari 15 – dina sing padha ing resort casino reopened sawise luwih saka rong sasi saka penutupan kasus minangka Covid-19 countermeasure – Kangwon Tanah Inc dilapurake KRW275.86-milyar (US$248.2-yuta) mundhut kanggo 2020, dibandhingake kanggo mediawiki saklawasé KRW334.66 milyar ing 2019. ragad entri kanggo turnamen poker.